Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Baross Gábor Közép- és Szakiskola - Baross Gábor Közép- és Szakiskola

Baross Gábor Közép- és Szakiskola

2017. április 19-én tartottuk Egészségnapi rendezvényünket, amelyet Juray Laura testnevelés szakos tanárnő, valamint Csik Erzsébet védőnő és Koczorné Bódis Anikó védőnő szervezett tanulóinknak.

Bővebben...

Vadas Éva osztályfőnök és a 9/F osztály Siófok Fő terén posztolta kedvenc versét a magyar költészet napja alkalmából szervezett országos akcióhoz kapcsolódva. Egy tehetséges diákunk portrét is készített József Attiláról. (Fotók)

Gyönyörű egyéni eredményekkel örvendeztették meg iskolánk közösségét végzős fodrásztanulóink, akik az elődöntőben és az országos döntőben is kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJ
2017/2018-as tanév helyi hiányszakmáiról

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

2017. április 12-én tartottuk iskolánk hagyományos, vidám hangulatú diáknapját, a XXI. Baross-napot.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2017. április 21-én este tartjuk tanműhelyünkben a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA programunkat, amellyel mi is csatlakozunk az országos rendezvénysorozathoz.

Fotók a programról (2017. április 21.)

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A Földművelésügyi Minisztérium - BISEL – Bioindikáció az iskolai oktatásban programja kapcsán - „Víz, tiszta víz” címmel országos internetes versenyt hirdetett, melyen több mint 150 iskola indult 275 csapattal.

Bővebben...