Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Baross Gábor Közép- és Szakiskola - Baross Gábor Közép- és Szakiskola

2017. április 24-én Lengyel Zsófia, Szolnoki Ágnes és Takács Helga tanárnők angol nyelvi versenyt szerveztek tanulóinknak.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2017. április 21-én a Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai iskolánkban jártak. A program során a szervezet felépítésről, feladatköreiről, eszközeiről, valamint a bejelentés módjáról, folyamatáról tájékoztatták kilencedik évfolyamos tanulóinkat. (Fotók)

Vadas Éva osztályfőnök és a 9/F osztály Siófok Fő terén posztolta kedvenc versét a magyar költészet napja alkalmából szervezett országos akcióhoz kapcsolódva. Egy tehetséges diákunk portrét is készített József Attiláról. (Fotók)

2017. április 19-én tartottuk Egészségnapi rendezvényünket, amelyet Juray Laura testnevelés szakos tanárnő, valamint Csik Erzsébet védőnő és Koczorné Bódis Anikó védőnő szervezett tanulóinknak.

Bővebben...

Gyönyörű egyéni eredményekkel örvendeztették meg iskolánk közösségét végzős fodrásztanulóink, akik az elődöntőben és az országos döntőben is kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Bővebben...