Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Baross Gábor Közép- és Szakiskola - Baross Gábor Közép- és Szakiskola

2017. február 5-én rendezték meg a Somogy Megyei Sakk Diákolimpia egyéni fordulóját, ahol tehetséges diákjaink remekül szerepeltek.

Bővebben...

2017. január 24-én a 11/A és a 12/A osztály, január 26-án a 3/11//B, a H/II/2A osztály diákjai (és néhány tanuló a 11/B-ből és a 12/B-ből), március 23-án a 10/A és 10/B osztály a Nyitott Bíróságok program keretében BV intézet látogatáson vehettek részt. Mindhárom csoport a Veszprémi Büntetés-végrehajtási Intézetet látogathatta meg.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 330
ElégtelenKitűnő 

„Sohasem halványul szívünkben emléked,
Sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted.”

Mély fájdalommal és szomorúsággal a szívünkben értesültünk szeretett tanítványunk, Vörös Balázs és Édesanyja váratlan, tragikus haláláról.

Bővebben...

Udvari Éva igazgatóhelyettes az érettségivel kapcsolatos információkról tájékoztatta a szülőket. A bemutató teljes anyaga az alábbiakban tölthető le.

Tisztelettel meghívjuk a kedves Szülőket a 2016-2017. tanév II. félévének tájékoztató szülői értekezleteire.

VÁLTOZÁS! A 9/B osztály (o.f. Ruzicska Eszter) szülői értekezlete január 31-én, 16 órakor a 11. teremben lesz.