Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Deprecated: Function split() is deprecated in /chroot/home/siofokis/baross-siofok.hu/html/templates/yoo_flux/lib/php/template.php on line 214 Baross Gábor Közép- és Szakiskola - Baross Gábor Közép- és Szakiskola
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Szépen szerepeltek tanulóink a 2017. március 23-án rendezett katasztrófavédelmi ifjúsági verseny siófoki fordulóján.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett iskolai és városi megemlékezésünket 2017. március 14-én a tornatermünkben, március 15-én a Fő téren és a Kálmán Imre Kulturális Központban tartottuk.

Bővebben...

Ismét szép sikerrel örvendeztették meg iskolánk közösségét Birkás György tanár úr tanítványai.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 17
ElégtelenKitűnő 

Tájékoztató felvételi jegyzékhez

Tisztelt Jelentkezők, Tisztelt Szülők!

A középfokú felvételi eljárásban előfordulhat, hogy a felvételi végeredmény kialakítása során kialakulnak olyan képzési területek, ahol pótfelvétellel sem biztosítható az optimális csoportlétszám. Ebben az esetben az intézmény átirányítja a jelentkezőt más tanulmányi területre, szakmai ágazatra vagy szakképesítésre a gondviselővel való egyeztetés alapján.

Bővebben...

Szép eredményt ért el a Somogyi értékek vetélkedőn iskolánk csapata, hiszen a 11/B osztály tanulói - Benke Dávid, Béleczky Ferenc, Sztupinszky Róbert és Zomi Balázs – megyei 5. helyen végeztek a több fordulóból, kreatív feladatokból álló megmérettetésen.

Bővebben...