Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Gyönyörű egyéni eredményekkel örvendeztették meg iskolánk közösségét végzős fodrásztanulóink, akik az elődöntőben és az országos döntőben is kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A március közepén lezajlott elődöntő során szépészeti ismeretek érettségi vizsgatárgyból töltöttek ki online tesztet büszkeségeink, melynek eredményeként Mátyás Lilla elsőként, Borbély Bernadett Ildikó másodikként, Bodó Erika kilencedikként és Stummer Márk 16. helyezettként került be az elődöntőből az országos döntőbe a 85 induló versenyző közé.

Az országos döntőt április 3-4. között rendezték Szolnokon, ahol emelt szintű szépészeti ismereteikről kellett számot adniuk tanulóinknak. Itt nemcsak írásbeli, hanem szóbeli megmérettetés is várt a fiatalokra, hiszen a feladatlapok kitöltése és az írásbeli eredmények értékelése után a második napon került sor a szóbeli tételek kifejtésére.

Izgatottan vártuk a verseny végeredményét, melynek ünnepélyes díjátadóját április 7-én rendezték. Nagy volt az örömünk, amikor értesítés érkezett iskolánkba arról, hogy Borbély Bernit szeretettel várják az ünnepélyre. Ekkor még nem tudtuk, hogy melyik helyezést tudhatja magáénak tanulónk. Természetesen az eredményhirdetésre elkísérték a döntőbe bejutott osztálytársai is diákunkat.

Az ünnepélyes keretek között megtartott díjátadón hatalmas siker született: Borbély Bernadett országos II. helyen végzett az Ágazati Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak Versenyén, mely eredményéért oklevelet és ajándékokat vehetett át a szervezőbizottságtól. Örömünk csak fokozódott akkor, amikor a hivatalos versenyeredményt nyilvánosságra hozták: Stummer Márk országos 10. helyen, Mátyás Lilla országos 12. helyen, Bodó Erika országos 18. helyen végzett a döntőben. (Fotók)

Iskolánk nevelőtestülete és diákközössége nevében nagy szeretettel és büszkeséggel a szívünkben gratulálunk a gyönyörű eredményhez, az elért egyéni sikerekhez fodrásztanulóinknak! Kívánjuk, hogy szakmaszeretetük, szorgalmuk, kitartásuk, rátermettségük kísérje végig pályafutásukat!

Nagy szeretettel gratulálunk a diákok felkészítőjének, Kovácsné Galambos Ildikó tanárnőnek is a pedagógusként elért kimagasló sikerhez, kiváló és eredményes szakmai munkájához!

HAJRÁ BAROSS!

IWIWGoogle bookmarkFacebook