Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Szép eredményt ért el a Somogyi értékek vetélkedőn iskolánk csapata, hiszen a 11/B osztály tanulói - Benke Dávid, Béleczky Ferenc, Sztupinszky Róbert és Zomi Balázs – megyei 5. helyen végeztek a több fordulóból, kreatív feladatokból álló megmérettetésen.

A színvonalas versenyre 23 csapat nevezett. Az elődöntőben tanulóink a két online kvízt hibátlanul oldották meg, valamint Varga Imre szobrászművész alkotásairól is remek kisfilmet készítettek. Így kerültek be a kaposvári Megyeháza dísztermében tartott döntőbe, melyen 11 csapat vetélkedett egymással. Diákjaink az érdekes, interaktív feladatokat sikeresen oldották meg, és nagyon örültek annak, hogy a különleges versenyt hangszeres és íjászbemutató, valamint néptáncosok előadása is színesítette. A Baross-csapat végül a kiváló 5. helyen végzett, csak 4 ponttal maradtak le a fiúk a dobogóról.

Szívből gratulálunk a sikerhez tanulóinknak, valamint nagy szeretettel gratulálunk felkészítőjüknek, Nagy Márta tanárnőnek is, akinek tanítványai évről évre remek helyezést érnek el a történelmi versenyeken. Köszönjük a szép eredményt! Hajrá Baross!

  • Fotó: Nagy Márta tanárnő, versenyszervezők
IWIWGoogle bookmarkFacebook