Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2016. december 4-én rendezték Pécsen a XXIX. Regionális Fodrász-kozmetikus Tanulóversenyt, melyen tehetséges tanulóink hajfonás és Marcell-vízhullám kategóriákban mérték össze tudásukat a régió legjobbjaival.

A diákok - Kovácsné Galambos Ildikó tanárnő és Kovács Józsefné tanárnő irányításával - nagyon sokat készültek és gyakoroltak a rangos megmérettetésre.

Végül hajfonás kategóriában - a 10-12. évfolyamosok mezőnyében - 2. helyezett lett Pék Kitti (10/A), 5. helyezést ért el Lacza Veronika (10/A), 6. helyen végzett Nyitrai Andrea (11/B) és 8. helyezett lett Molnár Cintia (10/A), míg Marcell-vízhullám kategóriában - a 9. és 13. évfolyamosok között - a 9. helyet szerezte meg Kudomrák Kitti (9/A) tanítványunk.

Gratulálunk a példamutató szorgalomhoz és a gyönyörű eredményhez diákjainknak, akik a tapasztalt, végzős versenyzők között nagyszerűen szerepeltek, és ezzel nagy elismerést szereztek iskolánknak. Szeretettel gratulálunk Kovács Józsefné tanárnőnek és Kovácsné Galambos Ildikó tanárnőnek is a szakmai sikerhez, és köszönjük áldozatos munkájukat!

IWIWGoogle bookmarkFacebook