Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2016. november 23-án rendezték Székesfehérváron, a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskolában a DAY AT THE COMUSEUM című, angol nyelvű, interaktív versenyt, melyen iskolánkat Kátai Ákos (9/C), Kátai Balázs (11/A), Németh Tamás (11/A) és Wendl Péter (9/C) képviselte.

A tanulókat Lengyel Zsófia tanárnő készítette fel és kísérte el a megmérettetésre

A gyönyörű környezetben, barátságos hangulatban zajló versenyen színes, változatos, a korosztálynak megfelelő feladatsort oldottak meg a diákok. A feladatokat - plakett készítése, kvíz, selfie prezentáció, videó vetítése, interaktív nyelvi játékok – különböző helyszíneken bonyolították le a szervezők, melyek eléréséhez térképet is kaptak a fiatalok. A technikai vívmányokat szabadon használhatták a versenyzők, például okostelefonnal minden csapatnak rendelkeznie kellett.

A verseny zárásaként - a jó hangulatú eredményhirdetésen - okleveleket és édességet kaptak tanítványaink; felkészítőjük, Lengyel Zsófia tanárnő munkáját pedig könyvjutalommal ismerték el. Szívből gratulálunk tanulóinknak és felkészítőjüknek a sikeres szerepléshez és ahhoz, hogy az angol tagozatos középiskolák (Ciszterci, Tóparti, Vasvári) tanulói között nagyon jól helyt álltak, és nagyszerű teljesítményükkel öregbítették iskolánk hírnevét!

IWIWGoogle bookmarkFacebook