Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2016. november 11-én tartottuk nyílt napunkat, amely során a szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzéseinket mutattuk be az érdeklődő vendégeink – a diákok, szülők, kísérő pedagógusok – számára.

8.30-kor a megnyitón Szamosi Lóránt főigazgató úr és Kispéter Sándor igazgató úr köszöntötte a megjelenteket, majd Stefán László igazgatóhelyettes úr a képzési rendszert, Udvari Éva igazgatóhelyettes asszony a szakgimnáziumi szakokat, Keszthelyi László gyakorlati oktatásvezető úr a szakközépiskolai szakmákat ismertette a felvételizőkkel.

A tornateremben a Mesterségem címere rendezvényen az induló szakmáinkat jelenítették meg interaktív formában, tanulóink segítségével szaktanáraink, ugyanitt kiemelt partnereink – a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, a Siófoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya, az Aranypart Kollégium, a BUDOKA KYOKUSHIN KARATE KLUB, a Katasztrófavédelem, örökbefogadott falunk, Nyim, a Vízügyi Igazgatóság, a Szücs Autósiskola és a Peugeot Máté – is bemutatkoztak.

A laborokban, szaktermekben tájékoztatók és bemutató órák keretében a szakgimnáziumi szakokról, valamint az idegen nyelvi képzésünkről tudhattak meg bővebb információt a fiatalok, akik megpihenhettek az irodalmi teaházban, vagy az informatikai versenyen és a sakkversenyen mérhették össze tudásukat.

Délelőtt autóbuszokkal a képzőhelyre szállítottuk a tanulókat, hogy a szakmai képzés helyszínét - az asztalos, a CNC forgácsoló, a lakatos, az autódiagnosztikai és a hegesztő műhelyt, valamint az épületgépészeti mérőtermet - is láthassák a felvételizők, akik játékos vetélkedővel zárták az iskolabemutatót.

A programot az FGSZ Földgázszállító Zrt. és a Tartalmas Diákélet Alapítvány támogatta.

Média-megjelenések:

IWIWGoogle bookmarkFacebook