Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

"De azt akarom, tisztán és fehéren,
legyetek vígak és bársonyba-járók,
a kezetekben egy nagy arany-érem,
s hódítsátok meg az egész világot."
(Kosztolányi Dezső)

2016. április 30-án tartottuk ballagási ünnepélyünket: két szakközépiskolás (12/A, 12/B) és négy szakmát tanuló osztályunk (2/12/C, 3/11/A, 3/11/B, 2/14/B) diákjaitól búcsúztunk.

Az utolsó osztályfőnöki óra után felcsendültek a ballagási énekek, majd tanulóink utolsó iskolai útjukra indultak, hogy elbúcsúzzanak a vidám diákélet helyszíneitől, az Alma Matertől.

A Himnusz meghallgatása után Illés Dominika, Kökönyei Krisztina 11/B osztályos tanítványok és Kispéter Sándor igazgató úr köszöntötte végzőseinket és meghívott vendégeiket, majd Kefei Bence (3/11/A) szavalatát, Varga Márton (12/B) búcsúzó és Sereg Gergő (11/B) búcsúztató beszédét hallgatták meg az ünnepély résztvevői. A ballagás végén Szőke Róbert (10/A) verssel, Tihanyi Márton (10/B) gitárkísérettel előadott dallal köszönt el ballagóinktól.

Az ünnepély keretében végzős tanulóink Kispéter Sándor igazgató úrtól okleveleket és jutalomkönyveket vettek át kiemelkedő tanulmányi eredményeikért és közösségi munkájukért. Az Év Diákja elismerést Molnár Valentin 12/A osztályos tanulónk érdemelte ki a négy év alatt végzett kiemelkedő közösségi munkájával.

Nagy szeretettel és büszkeséggel a szívünkben búcsúzunk végzős tanítványainktól! Sikeres érettségi és szakmai vizsgát, gyönyörű, boldog életet kívánunk Nektek!


 

Köszönetünket fejezzük ki Őri Viktória tanárnőnek, Ágostonné Roskó Judit tanárnőnek, Bor Marietta tanárnőnek és Stefán László igazgatóhelyettes úrnak, valamint az alsóbb évfolyamok osztályfőnökeinek, segítő pedagógusoknak, a műsor szereplőinek és a segítő diákoknak, hogy végzőseink számára még emlékezetesebbé, még szebbé tették a ballagás napját.

A program az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatásával valósult meg.


IWIWGoogle bookmarkFacebook