Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2016. március 23-án tartotta iskolánk Diákönkormányzata a XX. Baross-napot. A megnyitón Kalóz Dávid DÖK elnök köszöntötte a pedagógusokat és diákokat, majd Kispéter Sándor igazgató úr elismerő okleveleket adott át az országos, megyei és iskolai versenyeken kiválóan szereplő tanulóinknak.

Idén rekordszámú, 24 program közül választhattak diákjaink kedvüknek, ízlésüknek megfelelően. Tudásukat, rátermettségüket a főzőversenyen, a focibajnokságon, a kosárlabda-bajnokságon, a petanque bajnokságon, a palacsinta-körben, a pókerversenyen, a Baross-vetélkedőn, a szkanderversenyen, a COD versenyen, a rajzversenyen, a mesterkedőben, a fodrászversenyen, az asztalitenisz kupán és a Baross Hangja versenyen mérhették össze a fiatalok.

Ezen kívül az Onogur Hagyományőrző Egyesület programján és bemutatóján, a „Beszélünk róla másképpen!” és a „Helyszíneljünk közösen!” című előadásokon, Szili Dániel tanár úr órakiállításán, irodalmi teaházban, filmklubokban, a logikai játékok asztalánál, a teremjátékokon és a Meló Diák programján érezték kiválóan magukat a nebulók.

Köszönjük vendégeinknek, az Onogur Hagyományőrző Egyesület valamennyi tagjainak, a Meló Diák csapatának, Balogh Miklósné iskolarendőrnek, Kovásznai Tamás mentősnek, Miklosics Endre rendőr századosnak, hogy jelenlétükkel hozzájárultak diáknapunk sikeréhez!

Köszönjük a szervezőknek, Takács Helga DÖK patronáló tanárnak, a szervező pedagógusoknak és a lelkes DÖK tagoknak, hogy idén is szuper, vidám hangulatú rendezvény részesei lehettünk!

A program az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatásával valósult meg. A rendezvényt a Siófoki Szakképzési Centrum, a TESCO GLOBÁL ÁRUHÁZAK ZRT. és a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakiskolája támogatta. Köszönjük nagylelkű adományaikat!

 Eredmények (a lista folyamatosan bővül):

COD
Molnár Gábor-legjobb játékos
1.    12.a és Ricsi
2.    Invision
3.    11.a

Asztalitenisz
1.    Sipőcz Gábor
2.    Paska Máté
3.    Nyári szabolcs

Póker
1.    Czvick Lóránt
2.    Peresztegi Gábor
3.    Csapó Patrik

Rajzverseny
1.    Nyitrai Andrea
2.    Semenszki Cintia
3.    Szanyi Bettina
Különdíj-Illés Dominika

Baross-vetélkedő
1.    11.b-Balassa Máté, Herencsár Alex, Vincze Erik
2.    10.b-Benke Dávid, Gősi Gábor, Tóthi Vivien
3.    11.b-Czéhmeiszter Melinda, Járosi Viktor

Fodrászverseny
Hajfonás kezdő
1.    Pék Kitti
2.    Molnár Cintia
3.    Kis Noémi
Hajfonás haladó
1.    Nyitrai Andrea
2.    Szabó Cintia
3.    Timár Jenifer

Gratulálunk a valamennyi díjazott és induló versenyzőnek!

IWIWGoogle bookmarkFacebook