Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

A Siófoki SZC Baross Gábor Középiskolája és Szakiskolájának autószerelő és karosszérialakatos tanulói gyárlátogatáson vettek részt 2016. február 9-én az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Látogatói Központjában, Győrben, melynek során a járműgyár prés-, karosszéria- és összeszerelő üzemébe, valamint a motorgyártás folyamatába nyerhettek betekintést.

Figyelemmel kísérték a préselési folyamat fázisait, elmélyedtek a karosszériaüzem futurisztikus világában, és szemtanúi lehettek - több mint 3 órán keresztül - annak, hogy miként válik menetkész autóvá egy csupasz karosszéria.

Köszönjük a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatójának, Szamosi Lórántnak és Kispéter Sándornak, az intézmény igazgatójának, hogy lehetőséget biztosítottak tanulóink számára arra, hogy részesei lehessenek egy ilyen maradandó, szakmai szempontból hasznos, egész napos programnak.

A gyárlátogatáson 46 tanulónk vett részt, 3 szakmai tanár, nevezetesen Süveges Zoltán, Czibere László műszaki tanárok és Gulyás Krisztina MSc fizikatanár, a DOSZ Fizika Tudományok Osztályának Elnöke felügyeletével.

(gk)

IWIWGoogle bookmarkFacebook