Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2015. december 6-án tartották Pécsen, a Pécsi SZC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolájában a 28. Regionális Fodrász és Kozmetikus Tanulóversenyt, melyen Kovácsné Galambos Ildikó tanárnő diákjai ismét szenzációsan szerepeltek.

Végzős fodrász tanulóink (2/12/C) közül Müller Milán János férfi divathajvágás kategóriában I. helyezett, női alkalmi konty kategóriában III. helyezett, fodrász összetett kategóriában I. helyezett lett, és a különdíjat is elnyerte. Szintén végzős tanulónk, Kovács Dominika Orsolya női alkalmi konty kategóriában végzett a VII. helyen.

Gyakorló fodrász tanulóink - a 10/B osztály diákjai - hajfonás (babafejen) kategóriában értek el szép eredményeket. Nyitrai Andrea VI., Timár Jenifer XI. és Horváth Zita XX. helyezett lett a regionális megmérettetésen.

A tanulókat Kovácsné Galambos Ildikó és Kovács Józsefné segítette a felkészülésben. Müller Milán János tanulónkat - aki több kategóriában is dobogós helyen végzett - a Balassa Szalon csapata készítette fel a rangos megmérettetésre.

Szívből gratulálunk a versenyen résztvevő és remekül szereplő tanulóinknak a nagyszerű eredményekhez, és ezúton köszönjük meg iskolánk pedagógusainak és a mestereknek a színvonalas szakmai munkát, mellyel segítették a diákokat céljaik megvalósításában.

A rendezvényről videó is készült: https://www.youtube.com/watch?v=LpTYQuvGFA0

IWIWGoogle bookmarkFacebook