Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

2015. október 21-én rendeztük meg iskolánkban a tanulók jó hangulatú versenyét, az elsősavatót, amelynek során kilencedikeseink intézményünk teljes jogú diákpolgáraivá váltak.

A rendezvényt - Stefán László igazgatóhelyettes úr irányításával - a 11/B osztály, a két évvel ezelőtti elsősavatón győzedelmeskedő csapat rendezte, akik fantáziája - mind az előzetes feladatok, mind a versenyfeladatok tekintetében - nem ismert lehetetlent. A vicces öltözetek és mókás feladatok megoldásai idén is minden képzeletet felülmúltak, különösen az osztályfőnökök tettek ki magukért. (Fotók)

A verseny végén a zsűri - Kispéter Sándor igazgató úr elnökletével - összesítette az eredményeket, majd a beavatás zárásaként a kilencedikesek elmondták vicces esküjüket.

Gratulálunk a győztes 9/B osztálynak és Baánné Gerbely Bernadett osztályfőnöknek a vándorkupa elnyeréséhez, a tortához és a rendezés jogához, valamint szívből gratulálunk a többi, végsőkig küzdő csapatnak és az osztályfőnököknek is a nagyszerű csatához és a sportszerű játékhoz!

Kedves Kilencedikesek!
„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” (Tamási Áron)
Szívből kívánjuk, hogy leljetek otthonra nálunk! Egy olyan otthonra, ahol jó elidőzni, ahol jó együtt lenni, ahol jó diáknak lenni! Boldog pillanatokat, felejthetetlen, vidám diákéveket kívánunk a Baross iskola falai között Nektek!


A program az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatásával valósult meg.


IWIWGoogle bookmarkFacebook