Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

alt2011. november 14-én tartottuk nyílt napunkat, melyre sok, pályaválasztás előtt álló diák érkezett.

A megnyitón Szamosi Lóránt főigazgató úr köszöntötte vendégeinket, majd Ferencziné Becske Ibolya főigazgató-helyettes asszony, Kispéter Sándor főigazgató-helyettes úr és Keszthelyi László gyakorlati oktatásvezető úr a szakközépiskolai és szakmai képzésekkel kapcsolatban tájékoztatta az érdeklődőket.

 

A tornateremben mutattuk be Mesterségem címere I. címmel a fodrász, asztalos, épületgépész, festő, karosszérialakatos szakmáinkat, illetve itt tekinthették meg kiemelt partnereink – a Kaposvári Egyetem, a tűzoltóság, a rendőrség, Nyim, a Budoka Kyokushin Karate Klub, az Aranypart Kollégium - kiállítását is vendégeink. A tornateremben a Mi leszek, ha nagy leszek? című pályaorientációs felmérésen is részt vehettek a nyolcadikosok a siófoki munkaügyi központ munkatársainak segítségével.

A földszinten a laborokban a környezetvédelem szakról, az első emeleten az informatika szakról tájékozódhattak az érdeklődők: az előbbi képzés bemutatóján a Balatont vizsgálhatták a diákok(Szennyezésvadászat az ökopoliszban – Légy te az ötödik elem!), míg az utóbbin számítógépes versenyen (Kockák a Mátrixban) indulhattak a tanulók.

A 13-as teremben a bohócdoktor program bemutatóján és különleges tarka-barka vetélkedőn, a 23-as teremben az Avar kort bemutató kiállításon és órán, a 29-es teremben érdekes feladatokkal foglalkozó matematika órán (Logika világa), a 3. emeleten a nyelvi képzések bemutatóján (Beszélsz külföldiül?) vehettek részt a nyolcadikosok, míg a felnőttek a 15-ös teremben önkéntes véradásra jelentkezhettek.

10.30-kor az iskola elől autóbuszjáratot indítottunk a Központi Képzőhelyre, így az asztalos, gépi forgácsoló, épületgépész, autószerelő, hegesztő szakmák tanműhelyét és az interaktív szakmabemutatókat is megtekinthették a pályaválasztás előtt álló diákok (Mesterségem címere II.).

Az idei tanévben nyílt napunkkal párhuzamosan szerveztük meg a „Tiéd a pálya! szolgáltatási road show 2011.” című rendezvényt, melyen végzős tanulóink jutottak bővebb információhoz a kaposvári munkaügyi központ szakembereinek előadásait hallgatva.

Kalóz Renáta

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
01/14 
start stop bwd fwd


IWIWGoogle bookmarkFacebook