Baross Gábor Közép- és Szakiskola

Olvasóink értékelése: / 11
ElégtelenKitűnő 

 ÚJ KÉPÉZÉSEINK:

  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.  (1 éves esti képzés, második szakmaként)
  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (1 éves esti képzés, érettségihez kötött szakmával rendelkezők számára második szakmaként)

Bővebben...

Forrás: sonline.hu

Takarmány kéne az állatoknak, de ki vegye, ki veheti meg, ki engedélyezheti és milyen pénzből? Mezőgazdasági jellegű képzést folytató somogyi intézményben merültek fel ezen egyszerűnek tűnő kérdések a napokban, a nagy „közoktatásállamosítás” első napjaiban. S bár Hoffmann Rózsa államtitkár asszony már a téli szünetet követő negyedik napon sietett sikertörténetnek minősíteni a január elsejétől érvényes nagy átalakulást, a szakképzés, ezen belül a TISZK-ek például mintha még keresnék a helyüket.

Bővebben...

2017. április 29-én iskolánk tanulói – Baánné Gerbely Bernadett, Kovácsné Galambos Ildikó és Ferencziné Becske Ibolya tanárnők irányításával – ismét önkéntes munkát végeztek Nyimben.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 27
ElégtelenKitűnő 

Tájékoztató a felvételi jegyzékhez

Bővebben...

Forrás: Sonline, 2012. december 16.  
A felnőttképzés fontos láncszeme lesz a siófoki campus – mondta Szávai Ferenc, a Kaposvári Egyetem rektora szombaton Siófokon abból az apropóból, hogy az egyetem várhatóan január 10-ével veszi használatba a korábbi kodolányis főiskolai épületeket a siófoki Balaton-parton.

Bővebben...