Ismét szép sikerrel örvendeztették meg iskolánk közösségét Birkás György tanár úr tanítványai.

Bővebben...

Szép eredményt ért el a Somogyi értékek vetélkedőn iskolánk csapata, hiszen a 11/B osztály tanulói - Benke Dávid, Béleczky Ferenc, Sztupinszky Róbert és Zomi Balázs – megyei 5. helyen végeztek a több fordulóból, kreatív feladatokból álló megmérettetésen.

Bővebben...

2017. február 5-én rendezték meg a Somogy Megyei Sakk Diákolimpia egyéni fordulóját, ahol tehetséges diákjaink remekül szerepeltek.

Bővebben...

2017. január 24-én a 11/A és a 12/A osztály, január 26-án a 3/11//B, a H/II/2A osztály diákjai (és néhány tanuló a 11/B-ből és a 12/B-ből), március 23-án a 10/A és 10/B osztály a Nyitott Bíróságok program keretében BV intézet látogatáson vehettek részt. Mindhárom csoport a Veszprémi Büntetés-végrehajtási Intézetet látogathatta meg.

Bővebben...

Olvasóink értékelése: / 330
ElégtelenKitűnő 

„Sohasem halványul szívünkben emléked,
Sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted.”

Mély fájdalommal és szomorúsággal a szívünkben értesültünk szeretett tanítványunk, Vörös Balázs és Édesanyja váratlan, tragikus haláláról.

Bővebben...

2017. február elejétől a budapesti és vidéki szakképzési centrumokban ismét lehetőség nyílik arra, hogy INGYENES nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzésen vegyenek részt az érdeklődők.

Bővebben...

Udvari Éva igazgatóhelyettes az érettségivel kapcsolatos információkról tájékoztatta a szülőket. A bemutató teljes anyaga az alábbiakban tölthető le.

Tisztelettel meghívjuk a kedves Szülőket a 2016-2017. tanév II. félévének tájékoztató szülői értekezleteire.

VÁLTOZÁS! A 9/B osztály (o.f. Ruzicska Eszter) szülői értekezlete január 31-én, 16 órakor a 11. teremben lesz.

Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

"Angyalok húznak a világ fölött.
Hírét hozzák, hogy földre szállt a béke!
Megszületett az Igazság, a Jóság,
akit úgy vártunk: megszületett végre!"
(Wass Albert)

Bővebben...